Opret produkt

Opret et produkt

1. Klik på katelog -> Produkter i hovedmenuen til venstre.
  2. Klik på det blå kryds i højre øverste hjørne

3. Udfyld felterne. Felter markeret med en rød stjerne * er påkrævet

Produkt navn: Produktes navn
    Beskrivelse: Beskrivelse af produktet
    Meta tag Titel: Det er titlen der vil stå øverest i browser når siden vises, samt den søgemaskinerne læser.
    Meta Tag Description: Meta beskrivelse, som er den tekst søgemaskinerne viser. Max 168 tegn.
    Produkt Tags: De søgeord som webshoppens søgefelt anvender.
  4. Klik på faneblader Data

Billede: Her kan oprettes¨hovedbilledet til produktet
    Model: Model eller nr.
    Pris: Her angives produktet pris ex. moms.
    Moms klasse: Vælg momsklasse fra rulle menuen
    Antal: Her anfører man lagerbeholdning
    Minimum antal: antal mindste køb fx. 2
    Fratræk lager:
    Vælg ja, eller nej
    Ikke på lagerstatus: Vælg hvad der skal stå når lagerbeholdningen går i 0
    Dato tilgængelig: anvendes kun hvis en vare er i restordre
    De sidste giver sig selv.

5. Klik på Links

Producent: Vælg Producent
    Kategorier: Vælg den eller de kategorier du ønsker produktet opført under
    Filter: Kan vælges hvis filter er opsat
    Downloads: Vælges hvis der er filer som kan downloades
    Relaterede produkter: Vælg de produkter som er relateret til det pågældende produkt.

6. Resten giver sig selv
  7. HUSK AT GEMME